Laatste overdracht in 2017: Estafettestokje van BUUR naar Wijkatelier Lindenholt

Woensdag 20 december ontving het Wijkatelier Lindenholt het Duurzame Estafettestokje binnen het thema Sociale duurzaamheid en co-creatie. Johan Joren en Jan ten Dam namen het stokje over van Werner van de Wiel van Wijkplaats Buur.

Bewoners van Lindenholt en professionals in de wijk sloegen in 2013 de handen ineen. Samen werd het initiatief genomen tot het ‘Wijkatelier’, een ontmoetingsplek voor, maar vooral ook dóór bewoners. Je kunt er wijkbewoners ontmoeten, koffie drinken, een krantje lezen, activiteiten organiseren & eraan meedoen en informatie en advies krijgen over bijvoorbeeld financiële zaken, wonen en zorgen (= Stip).

Het wijkatelier is de 60ste houder van het duurzame estafettestokje en de laatste van 2017. Tijdens het Green Capital jaar reist het stokje uiteraard ook weer langs allerlei duurzame initiatieven in Nijmegen. Benieuwd wat voor mooie verhalen dat op gaat leveren…

Alle activiteiten in het Wijkatelier worden dóór en voor bewoners verzorgd. Aanwezigen vielen met hun neus in de boter en konden nog lekker proeven van al het baktalent in de wijk tijdens de activiteit ‘Heel Lindenholt Bakt’.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *