Afval heeft een 3e Challenge #zwerfieNijmegen

Thema afval heeft natuurlijk al twee challenges uitstaan en nu komt er een derde bij! Een aantal nieuwe mensen heeft zich aangesloten bij het thema afval waaronder iemand van de Green Runners Movement. Deze verleidt hardlopers bij ieder rondje dat ze lopen één of twee stuks zwerfafval op te rapen en mee te nemen. Deze derde challenge van het thema afval gaat dan ook over zwerfafval.

We willen, geïnspireerd door Stichting Klean (Klagen Loont Echt Absoluut Niet), Nijmegenaren uitdagen om op één dag één stuk afval van straat op te ruimen. Dit willen we gaan doen op de langste dag, 21 juni. Je hebt dan lekker  lang de tijd om iets op te ruimen.

We dagen scholen, verzorgingshuizen (tijdens het dagelijkse rondje in het park), supermarkten, wijkcentra, joggers, wandelaars uit: Raap één stuk zwerfafval op en maak er een foto van. Zet deze op social media met #zwerfie en #Nijmegen. Je foto telt mee op de bingo. De ontwikkeling van de bingo is nog in volle gang dus veel meer kunnen we daar nog niet over zeggen.

Wil jij helpen met het organiseren of promoten van deze challenge? Mail Koos van Dael, de aanjager van afval (koosvandael@greencapitalchallenges.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *