WELKOM OP DE PAGINA WAAROP JE  KUNT MEESPELEN MET DE GROENE PRIJSVRAAG VOOR GEWELDIG DUURZAME PRIJZEN!

De 2e ronde zit erop! De voorloting heeft inmiddels plaatsgevonden en de vijf prijswinnaars zijn bekend.
Welke prijs ze gaan winnen, dat bepalen we tijdens het Duurzaamheidscafé van 24 april aanstaande.

Was je net te laat? Geen probleem, vanaf 24 april kun je alweer meespelen met de 3e ronde!
Dan spelen we onder andere voor 3 zonnepanelen met omvormer t.w.v. 1.250 euro*!! Of wat dacht u van 2 kaarten voor de schouwburg of een waardebon van € 250,- om te besteden aan LED-producten?

* als u geen geschikt dak heeft om de gewonnen panelen te plaatsen, dan zoeken we samen met u naar een oplossing voor een geschikte prijs met gelijke waarde als deze set panelen.

Speel hier mee met de derde ronde!

Vijf keer meespelen in 2018

We spelen deze prijsvraag dit jaar vijf keer en hoe vaker u meespeelt, hoe groter de kans op de hoofdprijzen die we aan het einde van het jaar uitdelen, zoals de elektrische scooter of drie maanden gratis rijden in een elektrische BMWi3.

De prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

     

Voorwaarden
De prijsvraag is bestemd voor en gericht op de inwoners van Nijmegen en omgeving (25 km omtrek). Wij lanceren in 2018 vijf keer een nieuwe prijsvraag, verspreid over het jaar heen. Per prijsvraag kun je één keer meedoen. In 2018 mag je dus in totaal vijf keer met een nieuwe prijsvraag meespelen. Hoe vaker je meespeelt, hoe groter je kans op de hoofdprijzen aan het einde van het jaar.
Bekijk hier de overige voorwaarden.

De winnaars worden als volgt bepaald:
1) Uit alle inzendingen wordt op basis van de open vraag naar tips of suggesties een top 3  bepaald door een deskundige jury die bestaat uit de projectgroep ‘degroeneprijsvraag’ van de stichting Green Capital Challenges.
2) Deze top 3 wordt tijdens het Duurzaamheidscafé aan het publiek gepresenteerd en het publiek bepaalt op basis daarvan wie de beste tip heeft gegeven. Deze persoon ontvangt gegarandeerd een van de prijzen.
3) De overige prijzen worden door middel van digitale loting onder alle deelnemers bepaald.
4) De winnaars van prijzen hoeven niet perse aanwezig te zijn bij het Duurzaamheidscafé om in de prijzen te vallen. Met niet aanwezige winnaars wordt contact opgezocht om een afspraak te maken over levering van de prijs.


De titel ‘European Green Capital’ is een prijs waar Nijmegen trots op is. Dat laten we in 2018 zien door het organiseren van evenementen. Voor meer informatie over deze activiteiten kun je kijken op de website van Green Capital 2018.