WELKOM OP DE PAGINA WAAROP JE  KUNT MEESPELEN MET DE GROENE PRIJSVRAAG VOOR GEWELDIG DUURZAME PRIJZEN, ZOALS DEZE ELEKTRISCHE SCOOTER!

We spelen deze prijsvraag dit jaar 5 x en hoe vaker u meespeelt, hoe groter de kans op de hoofdprijzen die we aan het einde van het jaar uitdelen, zoals de elektrische scooter of drie maanden gratis rijden in een elektrische BMWi3.

En na iedere ronde delen we natuurlijk ook prachtige prijzen uit aan de deelnemers van die ronde. Dit keer zijn dat luxe bakken om uw afval nog beter te scheiden, 2 kaarten voor een voorstelling naar keuze in de schouwburg Nijmegen of een dinerbon voor 2 personen bij Wereldkoks.

Let op: U kunt met deze eerste ronde tot en met 15 februari meespelen, daarna sluiten we deze prijsvraag.

Tijdens het Duurzaamheidscafé van 27 februari 2018 worden de winnaars bekendgemaakt. Kunt u daar niet bij zijn, dan krijgt u achteraf uiteraard bericht van ons.

De tweede ronde start vanaf 1 maart!

Speel hier mee met de eerste ronde!


De prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

      

Voorwaarden
De prijsvraag is bestemd voor en gericht op de inwoners van Nijmegen en omgeving. Wij lanceren in 2018 vijf keer een nieuwe prijsvraag, verspreid over het jaar heen. Per prijsvraag kun je één keer meedoen. In 2018 mag je dus in totaal vijf keer met een nieuwe prijsvraag meespelen. Hoe vaker je meespeelt, hoe groter je kans op de hoofdprijzen aan het einde van het jaar.
Bekijk hier de overige voorwaarden.

De winnaars worden als volgt bepaald:
1) Uit alle inzendingen wordt op basis van de open vraag naar tips of suggesties een top 3  bepaald door een deskundige jury die bestaat uit de projectgroep ‘degroeneprijsvraag’ van de stichting Green Capital Challenges.
2) Deze top 3 wordt tijdens het Duurzaamheidscafé aan het publiek gepresenteerd en het publiek bepaald op basis daarvan wie de beste tip heeft gegeven. Deze persoon ontvangt de hoofdprijs.
3) De overige prijzen worden door middel van digitale loting onder alle deelnemers bepaald
4) De winnaars van prijzen hoeven niet perse aanwezig te zijn bij het Duurzaamheidscafé om in de prijzen te vallen. Met niet aanwezige winnaars wordt contact opgezocht om een afspraak te maken over levering van de prijs.


De titel ‘European Green Capital’ is een prijs waar Nijmegen trots op is. Dat laten we in 2018 zien door het organiseren van evenementen. Voor meer informatie over deze activiteiten kun je kijken op de website van Green Capital 2018.