Lid team Afval exposeert met afval als thema

Een lid van het team afval exposeert met afval als thema! Wij zijn al geweest en het is erg leuk en indrukwekkend. Zie hier:

Expositie Ourselves and As It Is

Over de kwetsbaarheid van de natuur door toedoen van het menselijk gedrag

in Galerie De Nieuwe Gang, Beuningen

tot en met zaterdag 24 juni

De expositie Ourselves and As It Is is het resultaat van de samenwerking tussen Keiko Sato (kunstenaar) en Montse Hernández i Sala (grafisch ontwerper).

Keiko, geboren in Fukushima, richt haar aandacht op de gevolgen van de kernramp welke de tsunami in 2010 in haar geboortestad teweeg bracht. Montse, geboren in Catalonië (Spanje) ziet met zorg en afgrijzen de gevolgen van klimaatverandering in haar geboorteland dat steeds meer te lijden heeft onder de oprukkende droogte. Zij zoekt met haar werk naar een beeldtaal die effectief is om bewustwording te bewerkstelligen over de gevolgen van ons gedrag voor de natuur.

De ruimte toont het kunstwerk van Keiko Sato en de hybride vormen van kunst en graphic design van Montse Hernández i Sala. Deze laatste veranderen per dag. Wil je zien hoe de expositie evolueert kom dan naar Galerie De Nieuwe Gang, Klooosterstraat 7, Beuningen. Open zaterdag en zondag tussen 13.00 en 17.00 uur en op afspraak.

Voor meer informatie zie www.denieuwegang.nlwww.montse-hs.nl en op Facebook Ourselves and as it is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *