DE GROENE PRIJSVRAAG zit erop!

De vijfde en laatste ronde van De Groene Prijsvraag is beëindigd! U kunt helaas niet meer meespelen.

Heeft u meegespeeld? Dan maken wij op 29 november, tijdens het Duurzaamheidscafé Eerlijke Handel bekend wie er met de prijzen vandoor gaat.

Bepalen winnaars
We bepalen d.m.v. een loting wie de prijzen winnen. Deze winnaars worden kort voor de avond benaderd, zodat zij er waar mogelijk bij kunnen zijn.

Hoofdprijzen gehele jaar
Tijdens het café van 18 december delen we de hoofdprijzen van dit jaar uit: o.a. elektrische scooter en drie maanden gratis rijden in een BMIi3! Om hier bij te kunnen zijn, kunt u via deze link gratis kaarten reserveren.

PRIJZEN

U speelde nu mee voor de hoofdprijs van deze ronde, een compleet verzorgde overnachting in Sanadome, of de prijs voor de beste bonustip: twee kaarten voor de schouwburg voor een voorstelling naar keuze.
Maar u speelt natuurlijk ook nog steeds mee voor de hoofdprijzen die we tijdens het Duurzaamheidscafé van 18 december uitreiken, namelijk de elektrische scooter en drie maanden gratis rondrijden in een elektrische BMWi3. Veel succes, klik op de button hieronder!

De prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

      .  

Voorwaarden
De prijsvraag is bestemd voor en gericht op de inwoners van Nijmegen en omgeving (25 km omtrek). Wij lanceren in 2018 vijf keer een nieuwe prijsvraag, verspreid over het jaar heen. Per prijsvraag kun je één keer meedoen. In 2018 mag je dus in totaal vijf keer met een nieuwe prijsvraag meespelen. Hoe vaker je meespeelt, hoe groter je kans op de hoofdprijzen aan het einde van het jaar.
Bekijk hier de overige voorwaarden.

Privacy statement
Wil je weten welke gegevens wij verzamelen, waarom we dat doen en hoe lang? Lees dan hier onze privacy statement.

De winnaars worden als volgt bepaald:
1) Uit alle inzendingen wordt op basis van de open vraag naar tips of suggesties een top 3  bepaald door een deskundige jury die bestaat uit de projectgroep ‘degroeneprijsvraag’ van de stichting Green Capital Challenges.
2) Deze top 3 wordt tijdens het Duurzaamheidscafé aan het publiek gepresenteerd en het publiek bepaalt op basis daarvan wie de beste tip heeft gegeven. Deze persoon ontvangt gegarandeerd een van de prijzen.
3) De overige prijzen worden door middel van digitale loting onder alle deelnemers bepaald. De namen zijn geloot vóór het café, zodat men de gelegenheid heeft om de prijs zelf in ontvangst te nemen. De bepaling wie welke prijs heeft gewonnen, dat gebeurt tijdens het Duurzaamheidscafé.
4) De winnaars van prijzen hoeven niet perse aanwezig te zijn bij het Duurzaamheidscafé om in de prijzen te vallen. Met niet aanwezige winnaars wordt contact opgezocht om een afspraak te maken over levering van de prijs.


De titel ‘European Green Capital’ is een prijs waar Nijmegen trots op is. Dat laten we in 2018 zien door het organiseren van evenementen. Voor meer informatie over deze activiteiten kun je kijken op de website van Green Capital 2018.