WELKOM OP DE PAGINA WAAROP JE  KUNT MEESPELEN MET DE GROENE PRIJSVRAAG VOOR GEWELDIG DUURZAME PRIJZEN!

 

Speel nu mee met de vierde ronde, klik hier!

Wat kun je winnen?


De hoofdprijs van deze ronde is een jaarabonnement voor Sportfondsenbad Nijmegen of een weekendje Sanadome. Verder kunt u fruitbomen winnen, een Solar Powerbank of een Waka Waka +.
En verder geven we weer twee kaarten voor de schouwburg weg voor de origineelste tip op de bonusvraag.

Tot wanneer kan ik meespelen?

Deze ronde duurt tot en met 20 augustus. Daarna gaan we loten en worden de 5 prijswinnaars van die ronde bepaald. Tijdens het Flowlands festival delen we de prijzen aan hen uit. Ook de drie inzendingen met de beste bonustips maken kans op twee kaartjes van de Stadsschouwburg voor een voorstelling naar keuze.

Vijf keer meespelen in 2018

We spelen deze prijsvraag dit jaar vijf keer en hoe vaker u meespeelt, hoe groter de kans op de hoofdprijzen die we aan het einde van het jaar uitdelen, zoals de elektrische scooter of drie maanden gratis rijden in een elektrische BMWi3.

De prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

      .  

Voorwaarden
De prijsvraag is bestemd voor en gericht op de inwoners van Nijmegen en omgeving (25 km omtrek). Wij lanceren in 2018 vijf keer een nieuwe prijsvraag, verspreid over het jaar heen. Per prijsvraag kun je één keer meedoen. In 2018 mag je dus in totaal vijf keer met een nieuwe prijsvraag meespelen. Hoe vaker je meespeelt, hoe groter je kans op de hoofdprijzen aan het einde van het jaar.
Bekijk hier de overige voorwaarden.

Privacy statement
Wil je weten welke gegevens wij verzamelen, waarom we dat doen en hoe lang? Lees dan hier onze privacy statement.

De winnaars worden als volgt bepaald:
1) Uit alle inzendingen wordt op basis van de open vraag naar tips of suggesties een top 3  bepaald door een deskundige jury die bestaat uit de projectgroep ‘degroeneprijsvraag’ van de stichting Green Capital Challenges.
2) Deze top 3 wordt tijdens het Duurzaamheidscafé aan het publiek gepresenteerd en het publiek bepaalt op basis daarvan wie de beste tip heeft gegeven. Deze persoon ontvangt gegarandeerd een van de prijzen.
3) De overige prijzen worden door middel van digitale loting onder alle deelnemers bepaald. De namen zijn geloot vóór het café, zodat men de gelegenheid heeft om de prijs zelf in ontvangst te nemen. De bepaling wie welke prijs heeft gewonnen, dat gebeurt tijdens het Duurzaamheidscafé.
4) De winnaars van prijzen hoeven niet perse aanwezig te zijn bij het Duurzaamheidscafé om in de prijzen te vallen. Met niet aanwezige winnaars wordt contact opgezocht om een afspraak te maken over levering van de prijs.


De titel ‘European Green Capital’ is een prijs waar Nijmegen trots op is. Dat laten we in 2018 zien door het organiseren van evenementen. Voor meer informatie over deze activiteiten kun je kijken op de website van Green Capital 2018.