CHALLENGE 3:

Eerlijke producten
in de spotlight

Een actie voor consumenten om ook bij ‘gewone winkels’ een eerlijk product te kopen, voor een bijzondere prijs. En voor ‘gewone ondernemers’ om kennis te maken met eerlijke handel.

Hoe doen ondernemers mee?

Alle ondernemers die hieraan mee willen doen, kunnen meedoen. We sturen een mailing met alle informatie naar ondernemers (detailhandel en horeca). Zij kunnen zelf een periode kiezen waarop zij hun Green Capital Eerlijke Product in de spotlight willen zetten. We vragen daar dan een bijzondere prijs aan te hangen. Ze mogen zelf weten wat. Wel vragen we ze duidelijk de Spotlight van Green Capital Eerlijke Producten te voeren. Ons doel is om op 30 november 2018 ten minste in 500 detailhandel & horeca in Nijmegen een duurzaam product in de spotlight te hebben gehad gedurende een periode in 2018. De ondernemers kunnen ook aansluiten bij de eerlijke handel momenten in het jaar: 5-12 mei; 27 oktober t/m 4 november of de hele maand november, de maand voor de Green Capital Challenge Eerlijke Handel.

Hoe doen consumenten mee?

Houd de media en de winkels goed in de gaten, maar volg vooral www.fairtradenijmegen.nl of www.facebook.com/fairtradenijmegen . Als je je abonneert op de nieuwsbrief, houden we je op de hoogte!

Contact aanjager challenge

 

 


Nieuws over deze challenge:

Geen bericht gevonden