CHALLENGE 1:

Jij zit er bovenop! Verduurzaming Nijmeegse terrassen

We gaan minimaal 21 terrassen verduurzamen door de energieverspillende terrasverwarmers te vervangen door de verwarmde terraskussens van het Nijmeegse bedrijf ‘Sit&Heat’ en we dagen Nijmegenaren uit om dit financieel mogelijk te maken.

Bedrijven en individuen kunnen voor 25 euro een bonnenboekje kopen waarmee ze bij de deelnemende horecabedrijven allerlei kortingen krijgen op drankjes en eten voor in totaal meer dan 200 euro. Mede met deze opbrengst kunnen de verwarmde kussens worden gefinancierd. We hebben het hier dus over een win-win-win situatie: de horecabedrijven kunnen de verspillende terrasverwarmers inruilen voor de duurzame kussens, consumenten krijgen veel rendement op een relatief klein bedrag en de kussens zorgen voor een beter klimaat. Het bonnenboekje is hier te bestellen. Deze actie wordt tevens financieel ondersteund door Huismerk Energie, Rabobank Rijk van Nijmegen en Power2Nijmegen.

-Wat kan JIJ doen?-

Doe mee en schaf ook een bonnenboekje aan. Met daarin veel informatie over Green Capital (Challenges), de deelnemende horecabedrijven en de kortingsacties. De boekjes zijn hier te bestellen. Ideaal ook voor bedrijven als relatie- op kerstgeschenk. Er kunnen buiten de 21 reeds deelnemende horecabedrijven geen nieuwe ondernemers meer meedoen aan deze actie, maar ze kunnen natuurlijk wel participeren door zelf deze verwarmde kussens aan te schaffen bij Sit&Heat.

Wil je mee doen aan deze challenge? Ga dan naar de bestelpagina!


Bestelpagina bonnenboekje
Nieuws over deze challenge:

Lees het interview met Jorg Rijkschroeff van het Nijmeegse bedrijf Sit&Heat: ‘Over hoe jouw billen warm blijven op de Nijmeegse terrassen‘.