We gaan dit jaar 30 woningeigenaren in de wijk Hengstdal helpen bij het aardgasvrij maken van hun woning door middel van het afgeven van een energieadvies. 

Nijmegen heeft de ambitie om Hengstdal in 2030 helemaal aardgasvrij te maken. Maar daar hoeft u als huiseigenaar natuurlijk niet op te wachten. Green Capital Challenges en Duurzaam Hengstdal willen woningeigenaren in Hengstdal stimuleren om nu al aan de slag te gaan met het aardgasvrij maken van hun woning, of tenminste voorbereidingen hiervoor te treffen.

Bent u van plan in 2018 een huis te gaan kopen in Hengstdal of bent u al woningeigenaar van een huis in Hengstdal en heeft u verbouwingsplannen, of wilt u uw woning aardgasvrij maken dan kunt u in aanmerking komen voor een subsidie op een energieadvies van uw woning, waarbij naast energiebesparingsmaatregelen ook de mogelijkheden en de kosten van een aardgasvrije woning in kaart worden gebracht.

De subsidie voor een energieadvies

We bieden namens de provincie Gelderland tot 1 juli 2018 een subsidie aan voor het laten maken van een energieadvies van uw woning. De vergoeding is maximaal 80% van de kosten met een maximum bedrag van €550,- per advies (incl. btw). Er is subsidie beschikbaar voor maximaal 30 woningen.

Lees meer over Duurzaam Hengstdal op www.duurzaamhengstdal.nl

Voor wie is deze subsidie:

  • Kopers die een huis hebben gekocht in Hengstdal in 2018
  • Woningeigenaren van een huis in Hengstdal die plannen hebben om hun woning te gaan verbouwen.
  • Woningeigenaren van een huis in Hengstdal die serieus overwegen om van het aardgas af te gaan.

Klik hier voor het aanvragen van de subsidie. Doe het wel snel want op is op! De subsidie loopt maar tot 1 juli 2018!

Wil je weten of je woning in Hengstdal staat? Check dan deze kaart:


Contact Duurzaam Hengstdal