Tweede bijeenkomst Sociale Duurzaamheid & Bingo

Dirk-Wim en zijn team lieten er geen gras over groeien en spraken al snel af voor een tweede bijeenkomst over het thema Sociale Duurzaamheid en de BINGO. Wat is er besproken in vergaderingen en wat is de huidige stand van zaken van de Green Capital Challenges. Zijn de afspraken die het team de vorige keer had gemaakt nagekomen?

Zeker! Er bestaat inmiddels een lijst met duurzame initiatieven waarmee contact zal worden gelegd en met een aantal initiatieven is dit al gebeurd . Bovendien is nagedacht over de Bingo. De duurzame Bingo moet informeren, overtuigen en duurzamer gedrag belonen. De toon en vorm van de bingo moet vooral positief en ludiek zijn. Het zou toegankelijk moeten zijn voor elke groep maar ook elke groep moeten aanspreken. De prijzen hoeven niet groot te zijn maar moeten mensen wel aanspreken. Voor deze klus zijn professionals nodig. Daarom gaan ze externe communicatie en/of ontwerpbureaus vragen hun te adviseren. Momenteel zijn ze bezig met het opzetten van deze ontwerpwedstrijd.

Zou jij hier ook wel over mee willen denken bij de volgende bijeenkomst op 7 maart? Stuur een mailtje naar: dirkwiminthof@greencapitalchallenges.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *