Zonnepanelen zoeken groot dak

De hele Vasim vol zonnepanelen? Als het aan team Energie-opwekking ligt wel!

Zij hebben het voornemen om grote Nijmeegse daken te zoeken waar bewoners in mee kunnen participeren als ze bijvoorbeeld zelf geen geschikt dak hebben. Om meer te leren over zonnepanelen en de uitvoerbaarheid van dit plan bezochten zij de Gelderse Zonnedaken Conferentie op 17 mei.

Op de conferentie werd uitleg gegeven over het leasen en verzekeren van een zonne-systeem, over energiecontracten en over de verschillende manieren om een zonnesysteem te realiseren. Zo konden ze bijvoorbeeld leren over Beuningen, waar bewoners kunnen investeren in zonnepanelen op het dak van de ARN en nadenken hoe dit toepasbaar is in eigen stad.

Voor bedrijven met een groot dak is er van alles mogelijk om financieel aantrekkelijk een zonne-systeem aan te leggen. Maar voor die bedrijven is het geen dagelijkse kost om na te denken over zonne-energie. Daarom geven wij vrijblijvend informatie”
Eigenaar van All Clean Energy, een van de organiserende bedrijven.

Er kwamen zo’n 70 geïnteresseerde af op de conferentie, de volgende keer kan jouw bedrijf daar ook bij zijn! Niet alleen voor bedrijven was het overigens interessant, ook voor alle inwoners van Nijmegen!

Geïnteresseerde dakeigenaren kunnen ook via de website vrijblijvend informatie aanvragen over zonne-systemen. Ben je geïnteresseerd mee te denken met de vormgeving van deze challenge kan je je opgeven bij .

 

1 gedachte over “Zonnepanelen zoeken groot dak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *