Fietsen en sparen combineren met Ring-Ring

Dit zijn nou initiatieven waar we blij van worden! Combineer werken aan luchtkwaliteit en aan je eigen lichaam en geest door zoiets simpels als fietsen met sociale initiatieven en je hebt Ring-Ring. Misschien heb je Ring-Ring al voorbij zien komen in eerdere nieuwsartikelen van De Welkomstassen of de picknick maar het verdient nog een beetje extra aandacht.

Ring-Ring is een dienst die het gebruik van fietsen stimuleert door aan fietskilometers voordelen te koppelen. Dus je hoeft eigenlijk niks te doen voor heel veel leuks, behalve fietsen dan. Oh en de gratis app downloaden.

Het voordeel dat je krijgt kan verschillen. Zo zou je kunnen sparen voor korting bij winkels in jouw buurt of je kan sparen met je buurt voor iets leuks! Via de app worden jouw fietsgegevens bijgehouden. Per 100 gefietste kilometer kan je je kilometers inleveren.

De wijkvereniging Ons Waterkwartier fietste zo hun wijktassen bij elkaar. Voor elke gefietste kilometer werd €0,03 vergoed zodat iedereen die nieuw in het Waterkwartier komt te wonen een wijktas cadeau krijgt.

Ring-Ring is er niet alleen voor de fietser maar ook voor ondernemers die bij willen dragen aan een slimme en gezonde stad. Zo kan je je klanten voordeel bieden wanneer ze 100 fietskilometers hebben gemaakt.

Als werkgever kan je de gezamenlijke fietskilometers van jouw bedrijf schenken aan een goed doel. Zo blijven werknemers gezond en kunnen jullie samen bijdragen.

Doe ook mee met jouw onderneming en download de app in de appstore!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *