CHALLENGE 1:

De groene prijsvraag

geitenwollensokkenDuurzaamheid is toch alleen voor types die Groen Links stemmen, geitenwollen sokken dragen en geen auto hebben? Of juist alleen maar voor mensen die ruim in de slappe was zitten, want zonnepanelen zijn anders toch niet betalen?

Welnee! Je kunt gewoon duurzaam handelen door bewust om te gaan met wat je koopt, verbruikt of weggooit. Hoe groot of hoe klein je beurs ook is, waar je ook woont, wie je ook bent en wat je ook stemt.

En omdat we graag iedereen in Nijmegen willen laten zien dat het ook leuk is om met duurzaamheid bezig te zijn, hebben we De Groene Prijsvraag in het leven geroepen!

Voor wie en met welk doel?

Iedereen in de omgeving van Nijmegen mag meespelen met deze prijsvraag. Je kunt vijf keer meespelen met een nieuwe prijsvraag. Per keer kun je 1 keer meespelen. De prijsvragen worden gelanceerd in december 2017, maart, mei, juli en september 2018, elke keer met een ander thema.
We doen dit om te laten zien dat je al op een hele eenvoudige manier bij kunt dragen aan een duurzamer Nijmegen. En aan het einde van het jaar doe je automatisch nog een keer mee voor extra leuke hoofdprijzen!

Wil je weten wanneer er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief bovenaan deze pagina, dan mis je het zeker niet!

Duurzame prijzen

Maar er moet natuurlijk wel wat te winnen zijn, niet? Daarom hebben we hele mooie prijzen geregeld, die bijdragen aan duurzaamheid, maar die ook gewoon echt gaaf zijn om te hebben. Wat dacht je van een van de hoofdprijzen, namelijk een elektrische scooter? Of 3 maanden volledig gratis gebruik kunnen maken van een full electric BMW i3?

Kijk op www.degroeneprijsvraag.nl om mee te spelen. We wensen je veel plezier!


Contact aanjager challenge

 


Nieuws over deze challenge:

De 1e Nijmeegse Stadquiz gewonnen door de Neerbossche Bollen!
Afgelopen zondagavond vond in Wijkcentrum de Schalmei in Neerbosch-Oost de eerste editie plaats van de Nijmeegse StadsQuiz. Zeven teams van Neerbosch-Oostenaren streden tijdens deze leuke en gezellige avond om de ...
Lees meer