Op 2 september is het zover: Flowlands!

Hét nazomerse festival aan de Spiegelwaal

Van 11:00 – 17:00 uur kun je genieten van een combinatie van muziek, genieten, wandelen, bewegen, spelen. Gewoon even lekker niets moeten, en dus ‘ont’moeten!

Activiteiten
Je kunt meedoen met beachvolleybal, roeien, drakenbootrace, wandeling langs de Spiegelwaal, SUP YOGA, gewone yoga, hula hoop en een zwemclinic. Voor sommige activiteiten is de plek beperkt, dus is het advies je in te schrijven. Dat kan door je in te schrijven via onderstaande knop. Maar als je er spontaan bent, en er is nog plek, geen probleem natuurlijk!

Ook de kinderen komen volop aan hun trekken met de stormbaan, hoelahoepen en een glijbaan.

Locatie
De activiteiten vinden plaats op het Stadseiland Veur-Lent.

Schrijf je hier in voor de activiteiten!

Drinken en muziek
Zin in iets lekkers? Voor de lekkerbekken onder ons zorgen we voor een bijzonder drankje. Je kunt bier proeven dat gebrouwen is van hemelwater: de Parapluvius.

Dit biertje is speciaal voor de Green Capital Challenge ‘Water’ door brouwerij De Hemel uit Nijmegen gemaakt. Lees er hier meer over. Geniet met een Parapluvius in de hand van verschillende Nijmeegse singer-songwriters en een swingende DJ.
Er is zijn natuurlijk ook non-alcoholische dranken!

 

 

Expositie
Tijdens de middag kun je een expositie bekijken waar de resultaten van de Challenges Zorg en Bewegen en Water gepresenteerd worden. Kijk bij de ‘Challenges’ op deze website welke dat zijn. Tevens is er de mogelijkheid om je gezondheid te meten met een zogenaamde ‘impedantiemeter’.

Marikenhuis als goede doel
We vragen geen entree en geen prijs voor deelname aan de activiteiten. Wel vragen we een vrijwillige bijdrage voor het Marikenhuis. Het Marikenhuis is een plek waar patiënten met kanker en hun familie naartoe kunnen komen. Kijk voor meer informatie op www.marikenhuis.nl

U kunt er ook voor kiezen om uw vrijwillige bijdrage nu al over te maken. Dit kan op rekeningnummer NL12 RABO 0123 4850 10 t.n.v. Stichting Marikenhuis Nijmegen o.v.v. ‘Vrijwillige bijdrage Flowlands’

Meer informatie over de activiteiten
Sup Yoga: http://www.supensurf-nijmegen.nl/, docente: Bodhi Yogashala (http://www.bodhiyogashala.nl/)
Hoelahoep: https://www.facebook.com/lahoopnijmegen/
Gewone yoga door Anne Kanters: www.yoga-movement.nl
Zwemclinic door Marit Polman:  www.staminaswimmingandyoga.nl