Overdracht estafettestokje op Plein 44

In de verwachte lentezon van komend weekend staan verschillende standhouders op Plein 44 hun ideeën en waren aan te prijzen, alles gericht om Nijmegenaren en de bezoekers van buiten de stad te stimuleren op een milieuvriendelijke manier te reizen en hun gekochte goederen in een gepaste vorm en op geschikte tijdstippen aan huis bezorgd te krijgen.

Op zaterdag 14 april van 10:00u tot 18:00u en op zondag 15 april van 12:00u tot 17:00u is het mogelijk de mobiliteitsmarkt te bezoeken. Informatie over fietsen, onderhoud en reparatie, over elektrische aangedreven fietsen, over een huursysteem, over elektrische auto’s, over autodelen, over bevoorrading van winkels in het drukke centrum, dit alles biedt de speciaal ingerichte markt.

De mobiliteitsmarkt is georganiseerd door de themagroep Mobiliteit, het vierde item in het lopende Green Capitaljaar. Aanjager Birgit Hendriks van Green Capital Challenges heeft in samenwerking met met name Marga Kuipers en Tim van der Werf, beiden van Dutch Bicycle Centre, de tweedaagse opgezet.

Een welgekozen moment ook voor het overdragen van het duurzaam estafettestokje door de huidige houder Stichting Schooltuin De Wielewaal in de persoon van Willem Berghoef.
De vraag aan wie is nog niet beantwoord. De verrassende nieuwe bezitter van het stokje zal komen uit de groep van standhouders op Plein 44.Het tijdstip is wel bekend. Om 13:00u, zaterdag 14 april, zijn jullie van harte welkom bij de overdracht.

2 gedachten over “Overdracht estafettestokje op Plein 44

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *