De Nijmeegse Afval Challenge in de Brug

 

Om jullie nog enthousiaster te maken, hier wat reacties van deelnemers na afloop van de De Nijmeegse Afval Challenge.

”Echt heel goed! Ik ben nog lang niet klaar, heb veel meer tijd nodig om alles een keer te proberen, dus ik ga nog lekker een maandje door. Ik vind het echt een aanrader voor iedereen! Dank voor alles dames! En samen op naar een afvalloos Nijmegen!”

”I think what has changed the most for me is the awareness of how much waste we produce. I always thought of myself as quite a waste limiter, but this month has learned me that there are always improvements to make. Some things I could change easily, like having a reusable box for by bread and being aware of the packaging of the products I buy. Other things that take more time to implement, like making your own toothpaste and deodorant, are harder for me to start doing, since I am quite the busy person already. But since I am now aware of these things, I hope I can implement some or most of them in the future. Last I would really like to thank you for all the work that was put in this challenge. You are heroes!”

”Dit was een bijzondere maand. Ik heb heel veel veranderingen aangebracht in boodschappen, heb de slag nu echt te pakken met bakjes en zakjes. Het is eigenlijk een vorm van Mindfulness. Het doet me een beetje denken aan de tijd dat ik in Deventer op kamers zat. Ik had één bord, één setje bestek, drie pannen, had geen koelkast, zette mijn melk buiten en moest zeer inventief zijn met alles wat ik had en deed. Nu denk ik na over alles wat ik weg wil gooien, hergebruik veel meer en doet mijn hart pijn als iemand plastic het huis inbrengt….Ik zie deze challenge meer als het begin van de rest van mijn leven. Heeeeeeel erg bedankt!”

Gewoon aanmelden, en gaan voor vooruitgang!

 

1 gedachte over “De Nijmeegse Afval Challenge in de Brug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *