Duurzame Bikewerkers enthousiast over Estafettestokje

dav

Jochem Kühnen was de afgelopen weken de trotse bezitter van het duurzame estafettestokje. De stadsvogeladviseur, woonachtig in Beek, bracht 14 april op de fiets met een begeleidende hardloper het estafettestokje naar Bikewerk, de bijzondere fietswinkel en –werkplaats aan de Bloemerstraat.

De zieke bedrijfsleider van Bikewerk werd deskundig vervangen door Emil Kaltofen, die samen met zijn collega de werkzaamheden van de fietszaak op een mooie, levendige manier toelichtte.

Bikewerk geeft ruim aandacht aan het opknappen van tweedehands fietsen. De samenwerking met enkele grote werkgevers zoals de Radboud Universiteit, de HAN en NXP is daarbij van belang. Net als bij de verhuur.

Bij Bikewerk zijn coaches betrokken van Stichting Wijkwerk en Pluryn. Zij begeleiden samen met professioneel personeel medewerkers, die ondersteuning nodig hebben bij het vak van fietsenmaker en het vinden van een betaalde baan.

Zaterdag 22 april – picknick Kom-op-de-fiets tussen 13:00u en 16:00u – vindt de volgende overdracht plaats. Enkele medewerkers zullen dan het estafettestokje naar de Goffert brengen. Uiteraard op de fiets.

1 gedachte over “Duurzame Bikewerkers enthousiast over Estafettestokje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *