Eerste Nijmeegse stadsquiz is een feit!

Eerste Nijmeegse Stadsquiz: 8 juli in Neerbossch-Oost

De datum en locatie voor de allereerste editie van de Nijmeegse StadsQuiz in het kader van Nijmegen Green Capital zijn bekend! Deze zal plaatsvinden in Neerbosch-Oost en wel in Wijkcentrum de Schalmei op zondagavond 8 juli om 20:00 uur.

De afgelopen weken is contact gelegd met verschillende bewoners(initiatieven), ondernemers en organisaties binnen de wijk om draagvlak te creëren voor de quiz. De komende weken zal de quiz in samenspraak met bewoners verder vorm worden gegeven en gepromoot binnen de wijk.

Houd voor meer praktische zaken over de quiz in Neerbosch-Oost de Facebook-pagina van het evenement in de gaten: “De Nijmeegse StadsQuiz: Neerbosch-Oost”.

Inschrijven voor de quiz kan door een mailtje te sturen naar bram@lentekracht.com, maar let op: deze editie van de Nijmeegse StadsQuiz is alleen voor inwoners van Neerbosch-Oost! Woont u niet in Neerbosch-Oost, maar wilt u toch ook graag een keer meedoen aan de Nijmeegse StadsQuiz? Houd dan uw lokale wijkmedia en de communicatiekanalen van Wij zijn Nijmegen en Green Capital in de gaten om op de hoogte te blijven van wanneer de quiz in uw wijk langs komt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *