Evenement Groene Week ontvangt duurzaam estafettestokje

De jongens van Swapfiets.nl zijn al vroeg aanwezig bij het Duurzaamheidscafé. De houders van het duurzaam estafettestokje sinds de mobiliteitsmarkt van half april volgen het hele programma van de tweede dag van de Groene Week.

Voor de zesde keer wordt deze week georganiseerd. De samenwerkende cultuurverenigingen (SWECK en Cultuur op de Campus) en de duurzaamheidsafdeling van studentenbond AKKU hebben een uitnodigend en vrolijk programma samengesteld. De kritische, milieubewuste houding, gericht op een leefbare wereld worden op deze dinsdag 15 mei belicht aan de hand van drie stellingen, theatraal getoetst en uitgediept in een levendig debat.
De Groene Week komt volledig tot zijn recht deze avond, strak geleid door Wouter van Weert, medeorganisator van het groene evenement en deze dag presentator van het Duurzaamheidscafé.

Het jaarlijks terugkerend evenement met duurzaamheid als centraal thema, straalt in en buiten de Studentenkerk groene ambitie uit. Het leidt geen twijfel dat de Groene Week het aangewezen evenement is voor het duurzaam estafettestokje. Zo is ook de mening van de themagroep Evenementen, het vijfde thema in de rij van de Green Capital Challenges.

Roy Verdonschot, lid van de organisatie van de Groene Week, krijgt de houten koker aangereikt door een van de Swapfietsers, het vijftal dat aan het eind van de avond hun blauw-oranje gekleurde fietsen zwierig de kerk in rijdt.

 

jvw // mei.2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *