Het stokje naar het Green team van Music Meeting

Vrijdagmiddag 2 juni werd tijdens de ondertekening van het Convenant Duurzame Evenementen droeg De Ronde van Nijmegen het duurzame estafettestokje over aan het Green Team van Music Meeting.

Eerder vertelde directrice Sanne Grijsen hoe haar dochter haar inspireerde om met duurzaamheid aan de slag te gaan. ‘Kinderen zijn daar heel actief mee bezig en dan ga je toch nadenken over wat je kan doen’. Ze besloot vervolgens geen wegwerp plastic waterflesjes meer te verkopen op het terrein en ook backstage hervulbare flessen te gebruiken. Tijdens de opbouw afgelopen dagen was dit al een groot succes, de bouwers droegen enthousiast hun hervulbare fles aan de riem.

Tim van Os van De Ronde van Nijmegen droeg het stokje over aan het Green Team van Music Meeting en vertelde dat het de ontvangst van het estafettestokje hem aan het denken had gezet over hoe hij zijn evenement verder kan verduurzamen. Hij had daarbij ook meteen een tip voor de gemeente Nijmegen, namelijk om duurzame busjes te verhuren of in te zetten voor evenementen.

27 Nijmeegse evenementen ondertekenen groen convenant op de vooravond van de Music Meeting in Park Brakkenstein met o.a Sanne Grijsen MM, Tonnie Vrijmoet, Zomerfeesten, Mark Buck, gebr. van Limburgfestival. Nijmegen, 2-6-2017 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *