Oproep: teken het convenant van Duurzame evenementen

Evenementen kunnen en moeten duurzamer, dat vindt ook het thema Duurzame evenementen. Samen ontwikkelde zij ‘De duurzame evenementen scan’. Hun doel is om uiteindelijk met meerdere partijen een convenant te ondertekenen waarin de partijen zich committeren om naar de geest van het convenant te handelen. Dit houdt in dat zij de scan ondergaan en de uitkomst van de scan vertalen in duurzame ambities en plannen.

Onderdelen van de scan zijn: energie, afval, mobiliteit, voedsel en drank en sociale duurzaamheid. Deze thema;s zijn verdeeld in verschillende vragen. Partijen kunnen hierbij aangeven of zij op dit gebied al druk bezig zijn, het niet gaan doen of het misschien op korte termijn van plan zijn om te doen. Meer informatie kan ik je niet geven want het team van thema Duurzame evenementen is zelf nog hard aan het werk. Maar een ding is zeker de scan en het convenant gaan er komen!

Donderdag 20 april om 20:00 staat er een informatiebijeenkomst in het oude Doornroosje op de planning. Hiervoor hebben zich al een aantal partijen aangemeld, samen vertegenwoordigen zij de 8 belangrijkste festivals uit Nijmegen. Organiseer jij ook een evenement in Nijmegen en is je interesse gewekt? Kom vooral langs.

De datum voor het ondertekenen van de convenant is ook al bekend.

Kom op 2 juni om 16:00 in park Brakkestein (tijdens Music Meeting dus) het convenant tekenen!

Wil je hier meer over weten? Stuur een e-mail naar info@greencapitalchallenges.nl

2 gedachten over “Oproep: teken het convenant van Duurzame evenementen

  1. sEo eXpErTs iMsCsEo Beantwoorden

    IMSC SEO is a Singapore Search Engine Optimization or SEO company that provides SG SEO Services. Their proprietary SEO strategies derived from the Singapore SEO Experts help struggling websites and aspiring business owners to rank their websites higher in multiple search engines like Google , Yahoo and Bing. They provide local and gmb map ranking for businesses in Singapore and around the world. Find more at http://imscseo.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *