PAS OP: WANDELEN IS BESMETTELIJK! – een brief van team Zorg en bewegen

Beste Nijmeegse wandelliefhebber,

Natuurlijk weet je dat wandelen besmettelijk is. Je bent zelf lang geleden besmet geraakt met dit mooie wandelvirus. Of misschien maar kort geleden, het heeft je wel te pakken. Hoe dan ook, het zit in je bloed. En daar zit het goed.

Er zijn nog een hoop mensen niet besmet. Een heleboel mensen wandelen of bewegen niet of nauwelijks. Vaak omdat ze denken dat het ze niet lukt, ingewikkeld is, ver, nat, ga zo maar door. Mensen die je eigenlijk een keertje aan de hand mee zou moeten nemen.  Om zo te ervaren dat wandelen heel lekker en voor (bijna) iedereen te doen is.

En precies dat willen we gaan doen: mensen het wandelplezier laten ervaren, door ze mee te nemen op een (korte) wandeling in de buurt.

Nijmegen kent 25 ommetjes van maximaal 5 kilometer in elke buurt wel een (http://www2.nijmegen.nl/content/818128/ommetjes).

Nijmegen kent ook jou, de enthousiaste wandelaar. En dat willen we graag combineren.

Vind je het leuk om op 2 en/of 9 juli een ommetje in Nijmegen te lopen met iemand die het plezier van het wandelen nog mag gaan beleven? Zoek een meeloper op en meld je dan aan via: https://goo.gl/forms/bQpqIKyfes1ge6Ty2

Onder alle aangemelde  meelopers verloten we 50 stappentellers.

Het ommetje is vrij om te kiezen. We zouden het leuk vinden om een foto / selfie te zien van de gezamenlijke wandeling via Facebook, Twitter, Instagram, etc. via hashtag: #wandelvirus024

We hopen jullie allen te zien.

Met sportieve groet,

Team Zorg en bewegen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *