Picknick op 31 augustus: smALL effort, big impACT!

Na de heftige regenval van woensdag de 30e rond het avonduur, was het donderdag 31 augustus gelukkig fijn weer voor een wandeling langs de Waalkade en een picknick.

Met een gezellige groep van 15 personen wandelden we langs 23 kunstzinnige prullenbakken van de Walk of Waste. Stuk voor stuk zeer het bekijken en gebruiken waard.

Door middel van het scannen van de QR code aan de zijkant, krijg je bij elke bak ook nog eens meer informatie. Gelukkig was Karin, mede-initiatiefnemer van de Walk of Waste, ook in ons gezelschap. Want live toelichting maakt het nog leuker.

Halverwege de wandeling hebben we ons picknick-kleed vast uitgespreid voor het ‘voorgerecht’. Uit elke rugzak kwam wel wat brood, kaas, wijn, tomaten of salade.

Na de laatste prullenbak zijn we neergestreken op het strandje. Heerlijk in de zon aan het water met geanimeerde gesprekken en uitwisseling van ervaringen met de challenges.

Dit moeten we vaker doen, smALL effort, big impACT! (geleend van de titel van een voortreffelijk kort filmpje van drie scholieren uit Arnhem, hun profielwerkstuk).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *