‘Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen’ 50ste houder Duurzame Estafettestokje

Op 18 juli jl. kreeg Brigitte Gillissen als projectleider van de beweging ‘Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen’ het Duurzame Estafettestokje overhandigd door Gerard Keurhorst van Sanadome. Sanadome koos voor Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen vanwege het initiatief overgewicht te bestrijden en bewegen te stimuleren. Terwijl de eerste wandelaars over de brug Nijmegen weer binnenkwamen, vertelde Brigitte trots waar het initiatief voor staat.

De komende tien jaar werken de gemeente Nijmegen, RadboudUMC en GGD Gelderland-Zuid samen om onze stad groen, gezond en in beweging te krijgen. Er zijn al veel goede dingen in gang gezet. Die zijn een voorbeeld voor anderen. Ze organiseren ontmoetingen, delen resultaten en kennis. Ze willen onderwerpen, mensen en partijen verbinden en zo van elkaar leren. Meer informatie over het initiatief is te lezen op hun website en te bekijken in hun filmpje.

1 gedachte over “‘Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen’ 50ste houder Duurzame Estafettestokje

  1. businessinfortworth.ga Beantwoorden

    It is perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or advice. Maybe you could write next articles referring to this article. I desire to read even more things about it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *